2014. január 17., péntek

28. *Lélegezz újra*

Hát sziasztok :DD megérkeztem a legújabb résszel.Ezt, amolyan sok sikert a holnap felvételizőknek résznek szánom, ezért is nem lett olyan hosszú, mint szokott.Ne izguljatok, nem nagy cucc.Mondjuk tudom mennyire stresszes az ilyen, tavaly én nagyon paráztam tőle, de nem lett semmi gond.Miután a kezembe vettem a papírt megnyugodtam és sikerült úgy megírnom, hogy bejutottam oda ahová akartam.Ne izguljatok!De azérti itt egy kis boldogsághormon :DD Szóval a rész! Ja és majdnem elfelejtettem!Zsebkendőket készítsetek!
Ja és egy kritikát is kaptam ha érdekel kukkantsd meg :DD Kritika
Ja és persze a zene, amit imádok áwww:

Sara Bareilles♥Breathe Again

Daniel sietősen vágtázott az erdőben, tudta, hogy Alexis bajban van és meg kell őt menteni, nem veszthette őt el, őt már nem!Egyszer már elvesztette a szerelmét és még egyszer nem fogja hagyni, hogy ez megtörténjen.Nem hagyja, hogy úgy végezze mint Cassie.Ha kell inkább meghal, de nem veszik el tőle a lányt, azt nem hagyja.Alexis rémült sikolya és a hűvös sötét éjjel kísértetiesen emlékeztette arra az éjszakára, mikor Cassandra, a karjai közt vérzett el és utolsó leheletével azért könyörgött, hogy segítsen neki.

Az a nyári éjszaka különösen hűvös volt, és szokatlanul sötét.Danielnek már akkor rossz érzése volt, mikor elhagyta a kastélyt, hogy a szerelmével találkozzon a szokott helyen és időben.A fiú gyanakodva nézett körbe percenként, úgy érezte, hogy nincs egyedül.Egy hangos sikoly hasított az éjszaka csöndjébe, amit a herceg azonnal felismert és gondolkodás nélkül rohanni kezdett.Rettegett, még soha nem félt annyira mint akkor.Nem tudta mire számítson, de legnagyobb félelme beigazolódott, mikor meglátta a földön heverő kedvesét.A ruhája vérvörös volt a lány mellkasán és egy mély lyuk tátongott rajta.Arca sápadt volt és könnyek folytak végig rajta.Szemi ijedten csillogtak a halvány holdfényben.
-Daniel-suttogta a lány erőtlenül, fájdalmasan.
-Itt vagyok-szorította magához a lányt.-Nem lesz semmi baj-próbálta megnyugtatni, pedig jól tudta, hogy már semmi nem lesz rendben.A lány meg fog halni.A gondolatba belesajdult a szíve és arcán könnyek folytak végig, ahogy a haldokló szerelme felé görnyedt.
-Annyira fáj-lehelte erőtlenül a lány.-Kérlek, segíts-könyörgött kétségbeesetten a lány, de hangja egyre halkult.Ő is tudta, hogy már nincs sok hátra.-Maradj velem...-kérte a lány, de már hangját alig lehetett hallani.

-Veled maradok, a végsőkig-ígérte a fiú és már csöppet sem igyekezett visszafojtani az ismételten feltörő könnyeit.Kitárta a fájdalmát.A lány barna szemeibe nézett, mikor kihunyt belőlük a fény, a szíve megszűnt tovább verni, és megszűnt kellemes ritmusa, amelyet a fiú imádott hallgatni.Daniel óvatosan megérintette a lány arcát és letörölte róla a könnyeket.A lány arca hideg volt és a kis kezecskéi is, mikor a fiú megszorította.Kétségbeesetten megrázta egy picit a lány vállát, majd ismét és ismét, nem akarta elhinni, hogy...nem akarta elfogadni.Nem lehetett, hogy a lány akit a karjaiban tartott, halott legyen.Csakhogy nem Cassandra feküdt a karjaiban, hanem egy viaszbábú Cassie arcával. Olyan volt, mintha soha nem is lett volna életben, abban a pillanatban pedig biztosan nem volt.Daniel egy hangos artikulálatlan üvöltést hallatott, felzokogott, fájdalmát a sötét égbe kiáltotta, majd kedvese kihűlt testére hanyatlott és zokogni kezdett.Fájdalmasan, keservesen, sírt és csak sírt...magához szorította az élettelen testet és csak zokogott.

Szemem könnyektől homályos,
A tekintetem zavart és opálos,
Könnyem patakokban özönlik,
Ahogy kezem véredtől vöröslik,
Kihűlt kis tested porban hever,
Vállaimat nyomja e nehéz teher,
Karjaimban ért utol téged a vég,
Ó, miért nem maradhattál még?

Feletted zokogok kínkeservesen,
Téged siratlak, téged kedvesem,
Szíved már nem játssza dallamát,
Elsírom néked, a szívem bánatát,
A fény is kihunyt már szemeidből,
Hideg kezed kicsúszik kezeimből,
Fájdalmamat felüvöltöm az égbe,
S eltemetlek téged, le a mélybe.


A fiú szíve fájdalmasan összeszorult, ahogy felidézte annak a szörnyű éjszakának az emlékét.Erőlködnie kellett, hogy visszafojtsa a könnyeit.Szinte látta maga előtt a lányt...a lányt, aki annyira hasonlított Lexire.
-Sajnálom Cassie-suttogta.-Te a múltam vagy, most a jelenemet kell megmentenem-súgta a hűvös éjszakába, mire a lány képe szomorúan szertefoszlott tekintete előtt.
Hirtelen meghallott valamit, lódobogást, és halk suttogó hangot.Daniel szíve egy pillanatra kihagyott egy ütemet mikor meghallotta azt amitől a legjobban rettegett.Elkésett!A rémálma már valóra vált!


-Kérlek, ne add fel-könyörgött a fiú, mikor kitapintotta a lány pulzusát, ami egyre lassult.
Alexis már elvesztette az eszméletét, így a herceg egyre jobban aggódott.Az orrában érezte a lány vérének fémes illatát.Félt, rettegett a gondolattól, hogy a lány nem éli túl.Kedvelte a lányt bármennyire is makacs és undok volt fele.Nem akarta, hogy bármi baja essen.Régóta vágyott már rá, hogy a karjaiban tarthassa, de nem így, és ha ez az ára akkor inkább nem akarja.Inkább küldené el őt a fenébe, de legalább élne és Will biztosra tudná, hogy nem akarna meghalni abban a pillanatban.
-Nem halhatsz meg!Nem hagyom!Neked élned kell!-mondogatta a fiú egyre kétségbeesettebben.
Már a szemei előtt látta a kastélyt, már a kapunál járt, mindjárt ott van.
-Még egy kicsit tarts ki, mindjárt ott leszünk!Csak ne add fel-beszélt az eszméletlen lányhoz.
Egy perc sem telt el, mire megálltak.
-Segítség-üvöltötte az ifjú herceg, mikor berontott a kastélyba.-Valaki!Segítség!Orvost-kiabálta, amivel sikerült elérnie, hogy felkeltse az egész kastély lefekvéshez készülődő lakosait, de nem nagyon érdekelte, csak az számított, hogy a lány túlélje.
A kiabálásra mindenki a nagyterembe sietett, ahol szörnyülködve látták, hogy a hercegnőjük súlyosan megsérült.A halvány, krémszínű pólója vörösen, tapadt a testéhez, így a szolgálóknak fogalmuk sem volt róla milyen seb lehet, és mennyire mély.A rengeteg vérből viszont gondolták, hogy súlyos.A lány arca holtsápadt volt, és a keze kezdett kihűlni.William még kétségbeesettebben kezdett üvöltözni:
-Orvost!Valaki csináljon már valamit!-kiabálta az ájult lánnyal a karjaiban.-Nem halhat meg!Segítsen már valaki!Kérem!Segítség!
-Mi folyik itt?-sietett le a lépcsőn a király a köntösében, mire a szolgák befejezték a sugdolózást és elhátráltak, biztos távolból figyelték az uralkodót.-Te jó istenem!-sietett oda a herceg mellé és a kislánya élettelen testét bámulta.-Orvost-üvöltötte mély öblös hangján, mire valahol mozgás támadt és megjelent egy alacsony, vézna, idősebb emberke és sietősen közeledett a sebesült felé.
Hirtelen kivágódott az ajtó és csapzottan, riadtan ott állt az idősebb herceg az ajtóban.Tekintete riadtan csillogott, rettegett.Hangosan artikulálatlanul felüvöltött mikor meglátta az öccsét.Vagyis inkább azt akit az öccse a karjaiban tartott.Alexis olyan kicsinek és törékenynek tűnt a fivére karjai között.A bőre holtsápadt volt, a feje hátrahanyatlott és lefelé lógott, hosszú haja véresen súrolta a padlót.És a ruhája...a ruhája...elázott a vértől és vörösen tapadt a testéhez.És Alexis nem mozdult, csak feküdt az öccse karjaiban mozdulatlanul, mint egy viaszbábú.
-Nee-üvöltött fel a fiú.
Will egy pillanatra ránézett, majd sietősen elindult a karjában cipelve a lányt, akiről a fiú nem is tudta, hogy él-e még egyáltalán.Daniel utána akart rohanni, de nem tudott.Az apja jelent meg és nem engedte, hogy odamenjen hozzá.Tehetetlenül nézte, ahogy az öccse egyre távolodik és a szerelme is...aki már lehet...Nem, erre nem akart gondolni!Nem ismétlődhet meg az mint Cassievel.
-Ally-üvöltötte utána, de hangja elhalt a zajongó palotában.-Nee!Ne vigyétek el tőlem!Ally!
Közben Alexis két fivére is felébredt és lesiettek a nagyterembe és értetlenül bámulták a vérfoltos padlót és kérdezgették, hogy mi történt, de választ nem kaptak rá, csak zavart, ijedt talán egy-két könnyes tekintetet és néma sugdolózást.Daniel kétségbeesetten bámulta azt a pontot, ahol a lányt utoljára elveszítette tekintete elől és nem tudta láthatja e még, hogy onnan saját lábán sétál vissza....

Na ennyi :DD wíí :DD komiknak örülnék :)

11 megjegyzés :

  1. Na jó!
    Mostantól nem szólok hozzád...!!!
    Hogy tehetted ezt velem??! Ennyire szívtelen vagy, hogy így megríkatsz egy ártatlan kislányt, mint én?! Nagyon gonosz vagy ám!! :DD
    De most komolyan! Eszméletlen rész lett, annak ellenére, hogy rövidebbre sikerült, mint az átlag. Fú úgy sajnáltam szegény Danielt, de nagyon remélem, hogy Lexinek sem lesz semmi baja. Vagy legalább kisebb sérülésekkel ússza meg ezt az egészet.
    De nem is fecsegnék tovább, inkább siess a kövivel!!!
    Szejetlek!♥

    Pusszancs!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áww Fanni!!
      Mit csináltam?Én szóltam, hogy zsepit készíts!És igen, tudom, hogy gonossssz vagyok :DD muhahahhahaha
      Ááá nagyon nagyon nagyon cukkcsi vagy!A tartalom kárpótol a hosszúság miatt nem? Ááá szegény Daniel úgy látszik az összes csaját ki akarom nyírni :DDD Hát Lexi?? Nem akarok Spoilerezni, de a kövi részben áá mit csinálok?? nem fogok spoilereni!!
      Sietek sietek sietek sietek!!!
      Micu♥
      Cup-cup♥

      Törlés
  2. Lora!
    Már nem is tudom h milyen szép szavakkal illessem azt, amit írsz. Gyönyörű, fantasztikus.... ez a rész nagyon szomorú volt.. talán egyik sem hatott meg ennyire mint ez... végigsírtam az egészet...
    Mikor Daniel helyébe képzeltem magam, bennem is egy világ dőlt össze... nagyon szépen írsz...
    Nyugtass meg kérlek, hogy Lexi rendbe fog jönni, Danielnek szüksége van rá... meg persze mindenkinek.. nekem is :)
    Talán ezt így még nem emeltem ki, de akkor most megteszem... nem csak gyönyörű történetet írsz, hanem verseket is. Annyira jól le tudod írni az érzelmeket, végigfut rajtam a hideg... egyszerűen fantasztikus...
    Most még a megszokottnál is jobban siess a kövivel mert borzasztóan várom!!
    Nagyszerű író vagy... imádtam!♥
    Szejetlek!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁ Danaaaa!!
      Olyan, de olyan, de olyan cukkkcsi vagy!Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!!! Wíí hát ezt örömmel hallom, pont az volt a cél, hogy sírj :DD
      Áww, szegény Daniel, a sors fintora, hogy a csajai hasonlítanak egymásra és halálra vannak ítélve...hupsz...ez spoiler volt!
      Hát lesz ami lesz, nem mondom meg mi lesz a köviben...de egy biztos valaki meg fog halni nemsokára muhahhahaha :DD Ja és mi az, hogy Danielnek szüksége van rá? Na és Will és Lex testvérei, hol maradnak?Cöhh :)) Persze, szegény Lucasért nem aggódtál ennyire....Lucas.... D'';
      Áááá nagyon nagyon szépen kössszönöm! Wíí akkor elérte a kívánt hatást :D jupppi :))
      Nagyon köszönöm :DD
      Sietek a kövivel! :D
      Micu♥
      Cup-cup♥

      Törlés
  3. Ááá, Lora!
    Tönkreteszel:(((( Hát ez egyszerűen tökéletes volt, gyönyörű. Nagyon nagyon megható rész, alig láttam a sorokat a könnyeimen át. Szegény Daniel, én annyira nagyon sajnáltam. És Lexi??? Mi lesz vele? :O
    "Áww, szegény Daniel, a sors fintora, hogy a csajai hasonlítanak egymásra és halálra vannak ítélve...hupsz...ez spoiler volt!" ??? Mi???? ÁÁÁ, egyszerűen nem tudok várni, folytatást akarok, azonnal!!!!
    Siess vele!
    Egyszerűen tökéletes volt!!!!
    Nagyon várom!
    Puszi:) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj Szilvíííí :'))
      Annyira, de annyira, de annyira nagyon szépen hiperszuperül köszönöm!
      Áww úgy tűnik most ide jön az ihlet, és mostanában csak ilyen részeket hozok :DD Danielt?? he?? miért? azt hittem Will fan vagy!
      Lexi majd lesz valahogy!! Jajj tudtam, hogy nem kellene spoilerozni,...!
      Jólvan jólvan....sietek úgyis ide jön az ihlet :DD
      Nagyon nagyon nagyon sietek áwwww imádlak♥
      Cup-cup♥

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Will fan vagyok♥♥ és nagyon nagyon imádom, persze, de azért Danielt is szeretem, csak nem annyira :D és most őt kellett jobban sajnálni, az eleje nagyon szép volt és azzal most nagyon megfogott Daniel is:)
    Puszi♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh értelek :) Hmm eddig én Danieles voltam, de kezdek elpártolni, így a Will fanoknak fogok most kedvezni :DD
      Áww köszönöm :)
      Cup-cup♥

      Törlés
  5. Jaj, ez annyira megható volt! Színte belekönnyeztem a gondolatba, hogy Daniell elvesztette az előző szerelmét:( Eddig nem is bírtam, de most egy csöppet megsajnáltam, de nekem akkor is Will a befutó!
    De a rész nagyon érzelmes volt és a szám is passzolt! Na meg a vers, az egyszerűen gyönyörű volt!
    Nagyon kiváncsi vagyok, hogy folytatod!
    Siess!
    Szejetlek!
    Puszó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Réééééka♥
      Jajj nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm :D Hmm, kitudja a végén még átpártolsz :DD na jó csak viccelek :)
      Áhhh most nagyon meghatódtam :)) Ez a komment a nap fénypontja, végre valami jót is kapok ma, nem csak bánatot :D
      Hihihi, a következő rész sokkolni fog mindenkit! Legalábbis van aki dühöngeni fog és van aki csak nézni fog, hogy he most mivan?
      Sietek sietek wíí :)
      Micu♥
      Cup-cup♥

      Törlés