2013. november 9., szombat

19. *Maradnék, de mennem kell*


Narnia :D

/Alexis/

-Mi van?-kiáltottam dühösen, szinte önkívületi állapotban.
-Jól hallottad!-mondta apám nyugodtan.-Elutazol, mint hercegnő, szolgálnod kell az országodat és a népedet-jelentette ki úgy, mintha csak egy normál, hétköznapi dolog lenne.
-És mégis hová kell mennem és minek?-kérdeztem duzzogva.
-Mint említettem Chronos királya, Andrew Michaels támadással fenyeget.Azt írták tárgyalni akarnak-teljesen nyugodtan mondta.-és Mike-ot már nem küldhetem el, mivel nem királyi vér csordogál az ereiben, így csak te maradtál.Én is nagyon örülök ennek elhiheted.
-De apám..-kezdtem, de azonnal leintett és a szavamba vágott.
-Nincs más választásunk!-mennydörögte.-Oda kell menned és meggyőzni őket, hogy a szövetségünk fennáll és a két királyság egyesítése, közelebb juttat minket ahhoz, hogy egységes birodalmat formáljunk.
Elgondolkodtam.Apám szerint felelőtlen vagyok.És Danielt is annak hiszi.Két felelőtlen gyerek, ezért akarják Williemet királynak.De ha bebizonyítom, hogy igenis felelősségteljes  uralkodó válna belőlem, talán megváltoztathatom a véleményüket.
-Rendben apám-mondtam engedelmesen.-Mindent el fogok követni, hogy megőrizzem az országaink közötti békét és szövetséget.És bár és úgy vélem Daniel is kiváló uralkodó lenne, meggyőzöm őket, hogy William tökéletes király lesz, aki békét teremt és igazságos uralkodó lesz-mondtam azt a szöveget, amiről tudtam, hogy hallani akarja.-Nem fogok csalódást okozni apám.Rangomhoz méltóan fogok viselkedni és nem hozok rád szégyent.
Apám arcára kiült a döbbenet, majd hamarosan ismét magára öltötte a rendíthetetlen álarcát és csak elégedetten mosolygott le rám.
-Büszke vagyok rád lányom.Így beszél egy igazi hercegnő, egy igazi trónörökös.
Egy részét tényleg komolyan is gondoltam.Úgy kell viselkednem, mint egy igazi hercegnő.És meg kell szüntetnem a két királyság között kialakult ellentétet és megszilárdítanom a szövetséget.És bebizonyítom apámnak, hogy méltó vagyok a címemre, de legfőképpen elérem, hogy Daniel lehessen a férjem.
-Christina velem jöhet?-bólintott.
-Most menj és pakolj be, nemsokára, még a mai nap folyamán indultok-mondta majd bólintottam és elindultam a szobám felé bepakolni és átöltözni.

/Daniel/

Halkan kopogtak a szobám ajtaján.
-Nyitva van!-kiabáltam ki, mert lusta voltam ellépni az ablakomtól, ahol a gyönyörű kilátást tanulmányoztam.
Kinyílt az ajtó, majd léptek zaja hangzott fel mögülem.Lassan elszakítottam a pillantásomat a tájtól és vendégem felé fordultam, aki sokkal szebb látványt nyújtott mint a táj.
-Beszélni szeretnék veled-mondta halkan.
Lassan lehuppantam az ágyamra, majd megpaskoltam magam mellett jelezve, hogy üljön le.
-Miről van szó, Alexis?-kérdeztem.
-Ő...először is!Ne hívj így!
-Akkor mégis hogyan, hercegnőm?-kérdeztem.
-A Lexi vagy Lex megfelel, de kitalálhatsz egy másik becenevet is-mosolyodott el érzéki ajkaival.
Nem válaszoltam csak előrehajoltam és ajkaimat egy pillanatra az övéhez érintettem, majd visszavonulót fújva elhajoltam.
-És másodszor, nos ez a komolyabb része.Elutazok egy kis időre-mondta majd tekintetében csalódottság villant.
Már éppen tiltakozásra nyitottam volna a számat, de ehelyett ujjait éreztem ajkamon.
-Ha nem teszem meg akkor támadni fognak!Felelős vagyok az országomért.Pár perc múlva indulok, csak el akartam köszönni-mondta majd most ő csókolt meg engem.
Ajka meleg és puha volt és egyszerűen fantasztikus bizsergés futott végig rajtam, mikor ajka az enyémhez ért.Csalódottan sóhajtottam fel, mikor elhúzódott, majd felállt és az ajtó felé indult.
-Szeretlek!-suttogta majd kilépett az ajtón és pedig kábultan bámultam utána.

James Blunk-Goodbye My Lover

/Alexis/

Éppen a lépcsőkön lépkedtem lefelé, mikor hirtelen két erős kar ragadta meg a derekamat, majd megfordított és szó szerint a felpasszírozott a falra, olyan erővel tapadt a szája az enyémre.Felismertem a csókot és azonnal viszonoztam is.Karjaimat a nyaka köré fonva húztam még szorosabban magamhoz, ha egyáltalán lehetséges volt.Bizsergés futott végig rajtam, mikor megéreztem a forró ajkakat egy enyémen, amik birtokba vették a számat.Kezével a derekamat átölelve vont közelebb magához.


Talán órákig állhattunk ott egymásba kapaszkodva, a másik ajkára tapadva, majd lassan elváltunk, hogy levegőhöz jussunk, de hirtelen még az sem tűnt annyira fontosnak.
-Azt szeretném, hogy itt maradj velem, de tudom, hogy most országok sorsáról van szó, ezért nem tartalak vissza.Tedd azt, amit meg kell tenned!Mutasd meg nekik, hogy te vagy a legerősebb örökös, akivel valaha találkoztak.Mert te vagy az én harcos hercegnőm-suttogta a fülembe.-Várni fogok rád, amíg visszatérsz!
-Már nem vagyok biztos benne, hogy képes leszek itt hagyni téged!-leheltem az ajkaira.
-De meg kell tenned!Ha hiányzom csak nézz fel a csillagos égre!Ígérem érezni fogod, hogy rád gondolok.Minden éjjel a csillagokat fogom nézni, amíg visszatérsz!
A lépcső aljáról tettetett köhögés hangzott fel.Lucas állt ott türelmetlenül, nyilván mindent látott.
-Lexi, indulnunk kellene-mondta mire nagy nehezen, de végül elengedtem Danielt és kiszakadva meleg öleléséből elindultam Lucas felé.
-Szeretlek Ally, bármi is történjék!-suttogta Daniel még utoljára majd nagy nehezen elengedte a kezem és vágyakozva pillantva utánam elsétált.
Belekaroltam Lucasba és elindultunk a kastélykertbe, ahol már vártak ránk a többiek és a királyi hintó.Mindössze hatan mentünk:
Christina és a testvére David, a Grayson testvérek Hope és Grace, Lucas és én.
Mire kiértünk a hintó már ott állt és a többiek már rég beszálltak.Apám és testvéreim ott álltak a világosbarna hintó mellett, ami elé négy fekete ló volt befogva.
-Viselkedj büszkén, rangodhoz méltóan.Ne hagyd, hogy megijesszenek a nevetséges fenyegetéseikkel.Legyél erős és határozott.Mert ilyen egy uralkodó.Ne hagyd, hogy megtörjék az elszántságodat-mondta az apám, mire elmosolyodtam.
-Nem hagyom, hogy bármi rosszul süljön el!Nem hozok rád szégyent, apám, ígérem!-mondtam és utoljára megöleltem, majd beszálltam a többiek mellé.
Az hintó ajtaja becsukódott mögöttem, majd lassan megindult a kocsi.Az ablakon kitekintve még utoljára visszanéztem az otthonomra.Daniel ott állt az egyik ablakban.Szomorúan, de mégis büszkén nézett le rám.Még utoljára integettem neki, mielőtt a kocsi kigördült a kastély kapuján és a kastély egyre távolabb került könnyes szemeim elől.


Eközben Chronos királyi kastélyában:

-Mire készül, apám?-lépett egy fiatal fiú az idősödő király elé.-Miért hívja ide azt az embert?
A bölcs, öreg király végigsimított ősz bajszán majd lassan kimérten szólalt meg fia kérdésére:
-Megakadályozom, hogy egy nálunk hatalmasabb királyság jöjjön létre!A te érdekedben fiam!Mert nemsokára te veszed át a helyemet!-szólalt meg lassan az uralkodó.
-Ezt értem apám, de miért hívta ide?Nem lenne elég ha megtámadnánk a királyságot, mielőtt még jobban megerősödik?-kérdezte a fiatal herceg.
A fiú tisztelettel teli tekintettel nézett fel apjára, látszott, hogy őt tekinti példaképének.Bizonyára ő is olyan bölcs és hatalmas királlyá akar majd válni mint amilyen az apja.
-Lehet, hogy jelenleg mi vagyunk a legerősebb királyság, de kétlem, hogy győzhetnénk ellenük, fiam.James támogatná őt a hadseregével és aztán együttesen foglalnák el ezt a királyságot is.Érted már fiam?Nem cselekedhetünk meggondolatlanul!-magyarázta az idős király, még kevésbé bölcs örökösének.
-Értem apám, igaza van!Akkor mit szándékoz tenni?-kérdezte a herceg.
-Megvárjuk míg ideér a király.Csapdába ejtjük és egy értelmes tervet kidolgozva támadunk.Lehet, hogy erős a védelmük, de király nélkül nem tudják vezetni a hadsereget!Lehet, hogy ott van a két nem vér szerinti testvér, de a lány kezében lesz a döntés.És a hercegnő pedig kénytelen lesz megadni magát, hogy visszakapja az édesapját!-magyarázta.-Richard lemond majd a trónról, hogy a katonák ne bántsák a "gyermekeit" és te foglalod el a trónt!
-És mi lesz a lánnyal?-szólalt meg mögöttük egy dühös hang.-Mert azt tudom, hogy a királyt nem hagyod életben!De a lányt nem engedem, hogy bántsd!Még csak egy fiatal kislány!
Az uralkodó és fia egyszerre fordultak a fiú felé, aki villámokat szórt a tekintetével, ahogy rájuk nézett.
-Az nem a te dolgod!-csattant fel a király haragosan.-Ne merd elrontani a tervemet, vagy istenre esküszöm, hogy megbánod!Nem érdekel, hogy az unokaöcsém vagy, megbánod, hogy egyáltalán a világra jöttél!De rendben, életben hagyom a lányt!Biztosan hálás lesz neked, hogy élete hátralévő részét egy büdös és mocskos cellában fogja eltölteni, az azonnali halál helyett?

Huhuhu, hát ennyi lenne :D remélem tetszett :D
Bizonyára kíváncsiak vagytok a gonosz uralkodó és fia arcára, mikor meglátják, hogy nem a király érkezett meg hozzájuk :D

8 megjegyzés :

  1. Hú!:D
    Hát te csaj nagyon jól írsz! Én már kezdtem megkönnyezni a részt. Főleg a zene miatt.:)
    Nagyon, nagyon tetszett a rész és várom a folytatást.;)
    Siess vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Fanni :D cukcsi vagy :D Aha a zene :D köszi James Bluntért :D végülis jó döntésnek bizonyult :D
      Oksi sietek vele :D
      Szejetlek ♥
      Cup-cup

      Törlés
  2. Szia!:)
    Annyira nagyon tetszett:) Imádom ahogy rész és annyira jó a történet is.
    A vége nagyon durva volt, nagyon tetszett, de nagyon ütős volt, főleg a kérdés, amivel véget ért.
    Nagyon várom a folytatást! :)
    Siess vele!

    Puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello :D
      Ó Kössszi : Örülök, hogy tetszett és írtál.Hát igen szeretem a végére tenni a csattanót :D
      Sietek vele :D
      Cup-cup♥

      Törlés
  3. ÁÁ annyira jó lett csajszikám :D !! Áá Daniel és Lexi olyan cukkkik!Egyszerűen megzabálom őket, annyira aranyosak :DTe jó istenkém, a szemem kb majd kiesett mikor olvastam a legvégét, mi a jó isten van most??De ezek mit akarnak most Lexiéktől??Hmm...
    Á nem tudok várni, siess vele!
    Pusszancs♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Ari♥
      Megpróbálok sietni vele :D
      Cup-cup♥

      Törlés
  4. Juj ez nagyon jó lett!
    Imádom, ahogy írsz!!!
    Na meg mostanság én is netközelben vagyok! :)
    Siess!
    Puszó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Réka ♥ Olyan cukkkcsi vagy!!!Hihi végre visszatértél :D
      Sietek :D Szejetlek ♥
      Cup♥cup

      Törlés