2013. október 29., kedd

16. *Végzetes titkok*

Megérkeztem :D

Emeli Sande-Beneath Your Beautiful

Most ezt a számot hoztam, szerintem passzol a rész első a feléhez a másodikhoz...hát, azt majd meglátjuk :D

/Alexis/

Hajnali hármat ütött az óra és még mindig táncoltunk.Némán, de boldogan, nem kellettek szavak, hogy érezzük, azt amit a másik érez.Szavak nélkül is tudtuk, hogy mindketten azt akarjuk, hogy örökké tartson ez a pillanat.Hogy örökké így maradjunk, mint a kőszobrok, akik ott állhatnak egymás karjában az idők végezetéig, a legcsodálatosabb pillanatba.Cseppet sem zavart volna, ha ez az ölelkezés addig tart, míg körülöttünk darabokra nem esik a világ.Mert számomra ez a pillanat jelentette azt, hogy élek, boldog vagyok, és megfeledkezem minden rosszról és fájó emlékről.
Daniel forró lehelete szinte égette a nyakam remegő bőrét, ahogy a hajamba fúrta fejét.Elvesztem a pillanat varázsában és még élveztem volna a közelségét, de eszembe jutott valami.Hirtelen eltoltam magamtól, mire kérdőn nézett rám.
-Valamit el kell mondanom!-törtem meg ezzel a köztünk beállt néma csendet.-Említettem, hogy beszéltem az öcséddel-bólintott, majd egy rövidke pillanatra bűntudat suhant át az arcán.-Azt mondta beszélni fog apátokkal!Meg fogja győzni, hogy te vegyél el helyette engem, ő pedig feleségül veszi, akit neked kellett volna!-mondtam és egy hatalmas mosoly ült ki az arcomra.
-Mi?-kérdezte-Komolyan beszélsz?-bólintottam, mire felkapott és megpörgetett a levegőben.-Ez csodálatos!
Lassan kezdtem elálmosodni.Még élveztem volna Daniel társaságát, de a rám törő fáradtság ellen képtelen voltam mit tenni.Danielnek megmutattam az egyik vendég lakosztályt, közvetlenül egy emelettel az én szobám alatt.
-Ne kísérjelek fel?-kérdezte udvariasan, mire megráztam a fejem.
-A szobám pontosan a tied felett van, egyedül is feltalálok, de köszi.
-Hát..Akkor jó éjszakát!
-Jó éjt, Daniel-suttogtam miközben közelebb hajoltam hozzá és egy gyors csókot leheltem ajkaira.

Mikor becsukódott mögöttem a szobám ajtaja, azonnal nevetve az ágyamra vetettem magam.Az egyik pihe-puha párnába temettem az arcomat és vidáman belenevettem.Daniel megcsókolt!!És az Id...vagyis Will azt mondta, hogy helyet cserél Daniellel!!Áww, ez életem legjobb napja!!Az éjjeliszekrényemen lévő órára néztem, neon-zöld színével kísértetiesen villogta, hogy az idő 3:12.
-Azt hiszem ideje lenne fürdenem aztán ágyba bújni-suttogtam magamnak nyűgösen.
Végül nagy nehezen rávettem magam és kimásztam az ágyamból és bementem a fürdőszobába.A forró zuhany jól esett, de még jobban elálmosított.Így miután felvettem a hálóingemet azonnal bedőltem az ágyamba és magával ragadott egy másik világ, ami csak az enyém.


Másnap vidáman sétáltam végig a kastély folyosóin, Daniellel az oldalamon.Egyszerűen jó érzés volt tudni, hogy mostantól nem kell titokban találkozgatnunk.William éppen most beszél az apjukkal.El sem hiszem, hogy a végén tulajdonképpen még örülök is annak, hogy az a herceg aznap betoppant az életembe.Mert ha nem tette volna, akkor nem biztos, hogy kiszököm aznap és találkozom Daniellel.És ahhoz képest, milyen hülyén viselkedtem vele, ő most éppen arra próbálja rávenni az apját, hogy Daniel és én együtt boldogok lehessünk.
-A kastély ezen részén még soha nem jártam-jelentettem ki, mikor végre sikerült nem csak Daniellel foglalkoznom.-Fura.
-Akkor ideje felfedezni nem?-kérdezte egy sejtelmes mosoly kíséretében.
Nem értettem miért mosolyog így.Majd Daniel kezét gyorsan a derekam köré fonta és benyitott az egyik ajtón, ami mellett elhaladtunk és berántott a szobába.
-Hé, mégis mit...kérdeztem volna, de belém fojtotta a szót, mikor ajkát az enyémre passzírozta.

couple | Tumblr

A csók szenvedélyes volt és gyorsan véget ért, Daniel hátrább lépett tőlem és elengedett, mert eddig szorosan a falnak nyomott.Az alsó ajkamba haraptam, mire Daniel megjegyezte, hogy mennyire tetszik neki mikor ezt csinálom.
Lassan körbenéztem a szobában.Még soha nem jártam itt, pedig kislányként szerettem felfedezni a kastély minden egyes pontját.Különös, de mintha az egész folyosó amin jöttünk ismeretlen lenne.Mintha soha nem is lett volna ott.
A szobában rengeteg por volt, mintha évek óta elhagyatottan állna, végülis minden kastélyba kell egy hely amire azt mondják, itt kísért a kastély szelleme.A földön volt néhány doboz.Többnyire egyformák voltak, barnák, porosak és semmi különös nem volt bennük.De egy doboz kilógott a sorból. Kisebb volt, fekete és mikor odamentem és kiemeltem a többi doboz alól rájöttem, hogy fémből van.
-Szerinted mi lehet benne?-fordultam Daniel felé-Ki lehet nyitni?
-Nem tudom, én nem tartom jó ötletnek, hogy itt kutakodjunk, bizonyára okkal zárták el ezeket a dolgokat.
-Jajj, csak ezek csak dobozok!-csattantam föl-Ha olyan nagy jelentőségű dolgok vannak itt, akkor miért nem égették el őket, vagy tartják biztonságos helyen?
A kezemben tartott kis fémdobozra néztem.Lehet Danielnek igaza van és tényleg nem kéne bolygatni ezeket a dolgokat, de annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lehet benne, csak ebben az egyben.Lassan a tetejére csúsztattam a másik kezem és megpróbáltam kinyitni.A dobozka egy halk kattanással megadta magát és leemeltem róla a fedelét.Óvatosan belekukkantottam.

/Will/

-Neked teljesen elment az eszed?Van fogalmad róla miről beszélsz?-kiabált rám az apám.-Az a kis boszorka a te fejedet is megzavarta!!Tudod mit kérsz most tőlem?
-Igen apám, tudom, hogy emiatt sok dolgot kell megváltoztatni, de végülis teljesen lényegtelen, hogy melyik lányt veszem feleségül, nem?-kérdeztem, de ezzel még nagyobb haragot váltottam ki apámból.
-Hogy lényegtelen?-üvöltötte még hangosabban.-Pont te vagy az, akinek ezt a legjobban kellene tudnia.Te fogsz örökölni!És ezt a kis boszorkát fogod elvenni, akár akarjátok akár nem!És nem érdekel, hogy a bátyádat szeretni!A te feleséged lesz!Mond meg neki mielőtt beleéli magát az álomvilágba!Nem hagyom, hogy a bátyád szétzúzza az elképzeléseimet.
-Ne hívd így!Alexis csak egy felelőtlen kislány.
-Igen, az!És meg kellene tanulnia viselkedni!Fogalma sincs mekkora hatalom van a kezében.És te fiam!-váltott át kedves hangnembe, mindig ezt használja ha manipulálni akar.-Az a lány sokkal értékesebb, mint Daniel jegyese.Ne akard ezt eldobni magadtól, csak mert az ostoba bátyád ezt mondta.Megpróbál rávenni, hogy rossz döntést hozz.És aztán a lány segítségével elveszi tőled a trónt is!!Megérted már az aggodalmamat.
-Igen apám!Megértettem.De Daniel és Alexis szeretik egymást!És nem próbálnák meg elvenni a trónt, amit különben is Danielnek kellene örökölnie nem nekem!Csak azt venné el, ami jogosan is őt illeti.És miért olyan érdekes ez a lány.Csak egy hercegnő.Lehet, hogy az országa erős és hatalmas, de akkor is csak egy hercegnő.És ha Daniel venné el akkor is a szövetségesünk lenne az országuk.Nem értelek apám-magyaráztam a gondolataimat.
-Fiam!Ne feleselj nekem!TE vagy a jogos örökös, mert én ezt mondtam, nem hagyom az országomat a te felelőtlen bátyádra!És te veszed el a lányt!Nincs vita!Téma lezárva!Most pedig keresd meg őket és mondd meg nekik, hogy térjenek vissza a valóságba, mert nem álomvilágban élünk!Nem lehetnek együtt!-adta ki nekem a végszót és elhessegetett, én pedig csalódottan ballagtam el.
Alexis szíve darabokra fog törni és a bátyámé is, azt mondtam nekik, hogy elintézem, de kudarcot vallottam.És ha eddig utált ez után mi lesz?Sőt a bátyámat szereti, semmi esélyem, hogy a feleségem legyen.

/Alexis/

Box Of Letters - PERFECTWRONG | via Tumblr


-Levelek?-túrtam bele csalódottan a fémdobozba.-Én meg már azt hittem megtaláltam a családi ékszereket!-puffogtam.
De ha nem is a családi ékszerekre bukkantam rá, legalább megtudom valaki titkos gondolatit.Majd beletúrtam a kis dobozba és kiemeltem egy levelet.A szívem egy hatalmasat dobban mikor megláttam az alján a nevet és a dátumot.Chloe Lawson és pont azon a napon írta..amikor....meghalt.

Kedves Robert

Tudom, régóta nem beszélünk, nem találkoztunk és nem is írtam.Azt is tudom, hogy most sem kellene írnom, de nem tudok másra gondolni csak rád.Még mindig nem felejtettelek el és szerintem én is ugyanúgy élek az emlékeidben, ahogy te az enyémben.Szeretlek, és nem tudok nélküled éli! Van egy hatalmas titkom és egyre csak attól rettegek, hogy ki fog derülni!Nem tudom, hogy mit kellene tennem.Gondolom már te is tudod, hogy megszületett a 3. gyermekem.Kislány.Mindig is kislányt akartunk, emlékszel?De ő nem a mi gyermekünk.Ellentétben a testvéreivel...

Nem tudtam befejezni, mert valaki szó szerint kitépte a kezemből a papírocskát.Csalódottan felnyögtem és az illetőre néztem.Apám állt az ajtóban és dühösen cikázott a tekintete a levél és köztem.
-Alexis, már többször elmondtam, hogy ne kutakodj, ha egy dobozokkal teli szobát találsz!
-Tulajdonképpen-kezdtem bele.-Még egyszer sem mondtad, mert még nem csináltam ilyet, de mostantól úgy látom erre is szükség lesz, hogy megtudjak dolgokat, amiket el akartok titkolni előlem!!-kiabáltam rá.-Hogy tehetted?Te tudtad?

/Richard/

A kezemben szorongatott kis levelet bámultam.Ezt a példányt még nem láttam, pedig átnéztem Chloe összes holmiját.Tekintetemet egyszer dühös lányomra majd a levélkére vetettem.Végül a levélkét választottam és elolvastam.Szinte szó szerint hallottam, ahogy a szívem lassan repedezik majd több ezer darabra hasad és a szilánkok az oldalamba fúródnak.Ijedten kaptam a kezem a mellkasomra.És akkor megértettem azt, amit korábban mondott.A felfedezés beleégette a képet az agyamba.

/17 évvel korábban/

Az egész királyság felbolydult, amikor elterjedt a hír, hogy halloween éjjelén a királyné kislánynak adott életet. Mindenki Chloe hercegnőként emlegette a kicsit, más nevet el sem tudtak képzelni, mint az édesanyja nevét.Az utcákon az emberek ökröt sütöttek és a sárga földig leitták magukat. Országszerte megszólaltak a templomi harangok, a nép pedig ünnepségeket rendezett a örökös tiszteletére, a korona örökösére, aki megszilárdítja a szövetséget a szomszédos országgal.
Richard a szabályokra fittyet hányva felkereste a szülőszobát, hogy megnézze a lányát. Lábujjhegyen lopakodott be, mintha attól tartana, hogy a léptei megrengetik a szoba falait. Bekukkantott a bölcsőbe, de szinte rá sem mert lehelni a kislányra, nehogy felébressze.
- Nagyon picike - állapította meg. - Hogy lehet ilyen kicsi?
- A bába azt mondta, hogy nagy és erős - vetette ellen Chloe, azonnal a gyermeke védelmére kelve.
- De hiszen a testvérei sokkal nagyobbak voltak!-jelentette ki a király. - Vagy tévedek?
- Igen, de ő kislány.
- Eldöntötted már, hogy mi lesz a neve? - kérdezte Richard, miközben még mindig az alvó babát csodálta.
- Igen - suttogta a királynő áhítattal teli hangon. - A lányom neve Alexis Sally Lawson!
- A mi lányunk - tette hozzá a király és átölelte a feleségét, miközben tovább mosolygott a kislányra, az ő kislányára.
- Sajnálom, hogy nem tudtam NEKED fiú örököst szülni - jelentette ki a nő, megtörve ezzel az idillikus pillanatot.
- Miről beszélsz? Már szültél nekem két fiút! - magyarázta Richard.
Nem értette a felesége mire gondolt az előbb, de nem is firtatta a dolgot.Csak a szülés okozta fáradtságra fogta.Bizonyára a felesége félrebeszél.
-Ez a kis apróság - hajolt a király ismét a bölcső fölé. - ő fogja megerősíteni a szövetséget a szomszéd királysággal. Majd ha megnő hozzámegy James egyik fiához és egyesítik a két országot.
A királynő gyilkos tekintettel meredt férjére és a kislány hangosan felsírt, mikor a király befejezte a mondatát.
-Az én lányom nem fog kényszerházasságot kötni senkivel!

Ezt nem hiszem el!Chloe megcsalt engem, a gondolatra a szívem kihagyott néhány ütemet, majd ismét fájdalmas lüktetésbe kezdett, megcsalt!Pedig azt hittem szeret!
És ekkor értettem meg az igazi problémát.Vagyis, ami problémát jelentett a királyság számára.Hiszen maga Chloe közölte velem.
Chloe nem szült NEKEM fiú örököst!!Ami azt jelenti, hogy Alexis a trón és a korona jogos várományosa születés és vér útján.

Hát ennyit.Tudom most nem hoztam a végére semmilyen romantikus, szenvedélyes vagy csak egyszerűen jó leírást, csak...ezt.De remélem elnyerte a tetszéseteket. Komiknak örülnék :D

6 megjegyzés :

  1. Ááh, a két kedvenc számom! Na meg a történet! Hát ez fantasztikus!!! Na siess, mert nem bírom kivárni a kövit!! Szejetlek! Puszó! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz Réka :D akkor vedd úgy, hogy csak miattad raktam be :D sietek vele :D én is szejetlek :D
      cup-cup

      Törlés
  2. Húhúhúúú!!!! Ez is egy fenomenális rész lett!:$$ Nekem is ez az egyik kedvenc számom - Ellie Goulding: Burn - mint Rékának:)
    És hát persze a visszaemlékezés is nagyon tetszett benne:)
    gyorsan siess, mert már nem tudok várniiiii:D
    Szejetlek!♥

    Pusszancs!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fanni♥ köccike :D nekem is az egyik kedvencem :D
      Én úgy érzem ez a rész nem lett valami, flóra színvonalú minta többi, de köszi :D
      sietek vele :D
      szejetlek :D ♥
      cup-cup

      Törlés
  3. Á csajszi csajszi csajszi!!!ez nagyon bejötttt!!hú ne már!!mindenre számítottam csak erre nem!ez ááá, ez hú,,, siess a kövivel!!!rakd fel azonnal!!akarom akarom akarom!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ari♥ aranyos vagy! Hát igen pont az volt a lényeg, hogy ütős legyen a vége.....Sajna ez nem lett olyan színvonalú mint a többi, de még éppen olvasható minőségű :D
      Még el sem kezdtem írni a kövit :D majd felrakom hnap vagy hnap után ha lesz időm és ihletem
      addig is cup-cup ♥

      Törlés